Karbantartás.

         A karbantartás során a beltéri egységet mosózsákos technológiával átmossuk majd ezt követően fertőtlenítjük. Ez a technológia az egyedüli amely valóban képes megtisztítani a beltéri egység hőcserélőjét, ventilátorát és csepptálcáját.

A tisztításhoz kizárólag a Deep Clean klíma tisztítót, a fertőtlenítéshez a Deep Infect fertőtlenítőt használjuk.

A klímakészülék üzemeltetése során nagy mennyiségű levegő áramlik át a hőcserélőn, ami levegőből különböző szennyeződéseket hoz magával. Ezek a szennyeződések idővel lerakódhatnak a hőcserélőnk felületén, ami károsítja a berendezést és annak optimális működését.Ezért ha egészséges környezetben kíván élni,a karbantartást mindig végeztesse el szakemberrel és így megmarad a készülék garanciája is.

Az elhanyagolt, nem szakszerűen és a kellő rendszerességgel tisztított split klíma beltéri egységek belső felületén, ventillátorán, csepptálcájában lerakódott szennyeződésen a párás, sötét környezetben kialakulnak a baktérium, gomba, penész, stb. telepek, melyek a készülék elindításakor, működésekor a helyiség levegőjébe juttatják a kórokozók hadát, majd onnan szemünkbe, orrunkba tüdőnkbe jutva olyan légúti betegségek kialakulásának kockázatát növelik, mint az allergia, asztma, legionellózis, stb.


A KARBANTARTÁS FÁZISAI:

- Beltéri egység mosása, fertőtlenítése mosózsákos technológiával.
- Kültéri egység tisztítása, nyomás mérése
- Hollander csatlakozók utánhúzása
- Elektromos egységek átvizsgálása, csatlakozók utánhúzása