‼️‼️Tisztelt meglévő és leendő ügyfeleink‼️‼️ Új szolgáltatással bővítettük tevékenységünket.Vállaljuk: Klíma, hőszivattyú, hővisszanyerős szellőztető gép és légtisztító beszerzését, telepítését, üzembe helyezését.
Szolgáltatásainkat és készülékeket, továbbra is megvásárolhatja részletre is ( Cofidis Áruhitel).
Kapcsolatban vagyunk a Cofidis bankkal.
Köszönjük a bizalmat ez eddigi és leendő ügyfeleinknek


Klímaberendezések telepítése, Karbantartása és javítása , Somogy, Baranya, Zala, Vas, Tolna, Fejér, és Veszprém vármegyében.

​Vállalkozásunk klímaberendezések telepítésével, szervizelésével és karbantartásával foglalkozik Somogy, Baranya, Zala, Vas, Tolna, Fejér, és Veszprém vármegyében.​

Szerelőink több év tapasztalattal, a Nemzeti Klímavédelmi hatóságnál regisztrált képesítéssel és engedéllyel (F-gáz azonositóval) rendelkeznek.
Célunk ügyfeleink részére megbízható és minőségi klímaberendezések értékesítése és beszerelése, elérhető áron.

Klímavásárláson gondolkodik?
Ingyenes helyszíni felméréssel és tanácsadással segítünk Önnek, hogy megtalálja az igényeihez leginkább illő légkondicionáló berendezést, mely hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas lehet.
Keressen minket bizalommal!

Klímáinkat és a szerelési költséget is megvásárolhatja ÁRUHITELRE is (Cofidis Áruhitel) kapcsolatban vagyunk a Cofidis bankkal, ahol több féle kedvezményes konstrukcióval állunk rendelkezésükre.

Ha felkeltettük érdeklődését valamelyik klíma iránt, keressen minket bizalommal.
gulyasklima.barcs@gmail.com
+36 30 3545267

Forgalmazott márkáink:
Fisher, Polar, Midea, Gree, Syen, Lg, Aux, Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Cybercon, stb klímaberendezések.
Rólunk imageRólunk image