Fisher Special Edition 3,5 kW

Ára kiszállással és alapszereléssel : 280.000 Ft


A  Fisher Special Edition (SP) inverteres oldalfali split klíma 3,5 kW egyedi tulajdonságai:

A FISHER SPECIAL EDITION oldalfali inverteres split klíma egy beltéri és egy kültéri egységgel, WIFIvel, infra távirányítóval igazi hűtésre optimalizált légkondicionáló készülék, ami az A++ energiaosztály tagjaként kis fogyasztással, gazdaságosan hűti le lakását, vagy éppen fűti fel az őszi, hűvösebb átmeneti napokon. A fisher SP klíma egy igazi nyár specialista, szenzációs áron! Válassza a széria valamelyik darabját, ha légkondicionálóját főleg a forró nyári napokon használná, és ha fontos az ön számára, hogy professzionális szűrői segítségével, szinte észrevétlenül, csendesen biztosítsa a tiszta, friss, hűvös levegőt önnek és családjának.Válassza a Fisher klíma berendezéseit, hiszen kedvező áron kap megbízható minőséget, méghozzá rengeteg extrával. A Fisher klímák, levegő-levegő hőszivattyúk beszerelése és szervizelése professzionális, országos lefedettséggel bíró hálózatban zajlik. Akár 6 év kiterjesztett garanciát is elérhet, ha beregisztrálja készülékét.

  • „Ne fújj rám” funkció - A légterelőt magasra állítja, a ventilátort a legkisebb sebességre teszi.
  • „Fokozatmentesen állítható beltéri ventilátor” 1% lépésekben szabályozható a ventilátor.
  • „Korlátozható teljesítményfelvétel (hűtési üzemben)” - 75% illetve 50% -ra csökkenthető a teljesítményfelvétel hűtő üzemmódban.
  • „Aktív tisztító funkció” - Ezt a funkciót bekapcsolva sterilizálható a hőcserélő.
  • „Korlátozható hőmérséklet beállítási tartomány„ - szerviz menüben megszabható a beállítható hőmérséklet alsó illetve felső határa. Wifin keresztül vezérelhető egyéni beállítás.